February 21, 2015

Indue deliver powerful results by integrating financial payment products and settlement services. They think creatively to tailor and fully customise client solutions.

Indue’s office refurbishment brief was clearly defined, yet still allowed for plenty of design creativity. They wanted a team-orientated workspace where staff could interact and collaborate, with an emphasis on inspiring continuous innovation and fresh thinking. With a focus on the new, their neutral office was transformed with colourful, themed rooms designed to express the Indue brand and convey a strong sense of identity.

The Lunch Room was designed for collaboration and informal meetings and as a setting for every form of teamwork. It is also the perfect space for employees to take a comfortable and casual break and relax throughout the day.

A variety of Criterion products were involved in the redesign, namely our Niagara sliding track system, frameless glass sliding doors, and Aurora aluminium doors. These products contributed to the design aesthetic by providing easy, attractive access to rooms, while also allowing for more separate meeting space.

 


Subscribe to our newsletter